Nog niet zeker welke vibrator het best bij jou past? Geen probleem! Probeer een vibrator setje van Vibrator Kopen en test zelf wat voor vibrator je de meeste voldoening geeft. Vibrator-setjes bestaan uit verschillende vibrators. Als je nu op zoek bent naar een vibrator setje voor jezelf en je partner of je wil gewoon je collectie seksspeeltjes uitbreiden. Onze sexshop heeft zeker en vast het juiste vibrator setje.

Vibrators in overvloed

Als je een echt compleet vibrator setje wenst, probeer dan zeker de Clearkit. Deze vibrator set bestaat uit een staafvibrator, een trileitje om je clitoris te masseren en 2 Chinese balletjes. Zo kan je naar hartelust experimenteren en combineren met de verschillende vibrators. Houd je het liever bij gewone vibrators? Dan is de Mini Vibratorkit zeker iets voor jou! Dit vibrator setje bestaat uit een kleine maar krachtige staafvibrator van 12,5cm, met daarbij 3 verschillende opzethoesjes.