Achteraf gezien was het spannend en heel overrompelend, maar ook wel ontzettend geil, die eerste keer dat ik via de slavinnenveiling werd ‘verkocht’. Nu weet ik veel meer wat me te wachten staat, maar ik heb direct ingestemd toen Gijsbert vroeg of ik het nog een keer wilde. Ik ben nu eenmaal gek op neuken en vind het lekker om veel verschillende pikken uit te proberen. Al heb ik geen idee met wie, maar via die veiling word ik weer door een aantal mannen geneukt, dat is zeker.

Op zaterdagochtend ga ik naar Gijs. De lieverd laat me binnen, we beginnen met een lekkere tongzoen en hij zegt dat ik me dit keer niet hoef uit te kleden. De afspraak is alleen dat hij me naakt voor de deur van het kasteel aflevert, maar nu kunnen we er gewoon naartoe rijden. Ik ben al een paar dagen lekker opgewonden door het hele idee van die veiling. “Mag ik je voor we gaan nog wel even lekker afpijpen?” vraag ik Gijs, terwijl ik het antwoord al weet. Hij zegt niks en neemt me mee de huiskamer in. Dáár is de plek waar ik nog niet zo lang geleden vreselijk onderuit ging op mijn eigen kutsap, dat vergeet ik niet gauw. “We hebben nog wel even tijd,” zegt Gijs. “Koffie?” Lekker… Ik ga met hem mee de keuken in. Dat is de enige plek in huis waar de buren bij hem binnen kunnen kijken, maar ach, zaterdagochtend, die hebben wel wat anders te doen, toch? Misschien liggen die nu ook wel te neuken. Ik sla mijn armen om hem heen en wrijf mijn tieten tegen zijn rug. “Ik ben zo geil,” fluister ik in zijn oor. Hij lacht. “Anders nog nieuws?” vraagt hij. Nee, hij wil duidelijk niet dat ik hem hier afzuig, maar ik ga hier niet weg zonder zijn pik onder handen genomen te hebben. Terug in de kamer ga ik tegen hem aan op de bank zitten. We nemen een slokje van de koffie, dan begin ik zijn broek los te maken. Hij houdt me niet tegen. Ik haal zijn pik tevoorschijn, hij is zo’n beetje half stijf. Langzaam ga ik met mijn hand op en neer over zijn prachtige lul en ik voel mijn kut soppen van het geil. Ik voel hem harder worden. Ik glij van de bank op de grond tussen zijn benen. Hij wipt zijn kont even op, zodat ik zijn broek naar beneden kan stropen. Oh, wat ben ik toch vreselijk geil op deze pik. Ik lik aan zijn eikel en laat ‘m een stukje in mijn mond glijden.

Ondertussen speel ik met zijn grote zware ballen. “Oh schatje toch,” hoor ik hem zachtjes boven me zeggen. Ik pijp hem dieper, zijn pik is te groot voor me om hem helemaal in mijn mond te nemen, maar ik kan zijn eikel heel goed achter in mijn keel verdragen. Hij kreunt van geilheid. Ik wil hem graag afzuigen, maar mijn kut heeft ook aandacht nodig. Met mijn vrije hand maak ik mijn broek los, ik ga met mijn hand in mijn slip en voel aan mijn drijfnatte neukspleet. Ik heb me vanmorgen nog klaar gevingerd, maar ik wil weer, meer, ik wil ontelbare keren klaarkomen tussen nu en morgenavond. Ik blijf hem lekker pijpen, met lange halen over zijn superpik, Gijs kreunt van puur genot. Dit hou ik zo niet uit. Ineens laat ik zijn pik los, Gijs kijkt me verbaasd aan. Ik sta op, laat mijn broek zakken, hij kijkt naar mijn opgewonden kut, al heeft hij die al zo vaak gezien. Broek uit, en ga dwars over hem heen zitten. Zijn pik staat keihard, recht omhoog. Ik laat me zakken en voel zijn eikel tegen mijn kutlipjes. Ik trek mijn trui en mijn topje omhoog en kneed mijn tieten terwijl ik tegelijkertijd mijn kut over zijn eikel laat zakken. Ooohhhhh… zijn heerlijke pik dringt zo mijn kletsnatte, hongerige kut binnen. Ik laat me er helemaal overheen zakken. Gijs slaat zijn armen om me heen, hij kust mijn tepels. “Oh Sofie… mijn lieve, heerlijke, onweerstaanbare, geile slet,” zegt hij. Ik begin op en neer op zijn pik te rijden. Oh…. Wat is dit toch lekker, wat hou ik toch veel van die geweldige pik van hem. “Zeg me als je gaat spuiten,” zeg ik tegen hem. Hij kreunt alleen maar. Ik rij als een dolle op zijn harde paal, die steeds heel diep in me stoot, maar in dit standje net niet tot mijn baarmoeder komt. Dit hou ik niet lang uit… nog een stoot, nog een, nog een en dan verkrampt mijn kut om zijn pik en ik kom keihard klaar. “Ik kom, ik kom,” kreunt Gijs. Terwijl ik nog midden in mijn overheerlijke orgasme zit, voel ik zijn zaad diep in me spuiten. Langzaam kom ik weer tot rust, zijn pik nog helemaal in me. “Dit had ik even nodig, lieve, geile Gijs,” zeg ik, “ik was van plan om je af te zuigen en je zaad te slikken, dat is even mislukt.” “Het is goed zo liefje,” zegt hij, “het was heerlijk.” “Weet je,” zeg ik met zijn slapper worden de lul nog steeds in me, “ik ben al dagenlang geil omdat ik weet dat ik vandaag en morgen heel veel seks krijg, maar ik kon het idee gewoon niet verdragen daarbij niet met jou te neuken.” We tongzoenen even lekker.

Langzaam ga ik van zijn pik af. Oei, zijn sperma loopt meteen uit mijn wijd openstaande kut. Het is

maar goed dat Gijs een leren bank heeft, haha! Ik neem een slok lauwe koffie en kleed me weer aan. Gijs veegt zijn sperma van de bank en fatsoeneert zijn kleren weer. “Zullen we gaan?” vraagt hij. Ja, ik ben er wel klaar voor. We gaan weer gewoon met de BMW, ik kan nu ook gewoon aangekleed naast hem zitten, in plaats van naakt in de kofferbak te liggen, zoals de vorige keer. Op de achterbank staat een tasje met de doos met mijn knalrode hoerenpumps. Die zijn altijd bij Gijs gebleven, vanaf de vorige veiling. We stoppen even onderweg om een broodje te eten. We kletsen over van alles, nou eens niet over seks – of over mama -, wat is het toch een heerlijke vent, die ook oprecht in mij is geïnteresseerd. En weer denk ik aan mama… ik snap zo goed dat ze smoorverliefd op hem is, ze passen natuurlijk ook qua leeftijd en levenservaring veel beter bij elkaar dan Gijs en ik, laten we eerlijk zijn. Toch denk ik dat ik ook van hem hou. We rijden de oprijlaan van het kasteeltje op, ik weet nu wel zo’n beetje de weg erheen. De poort staat gewoon open. Gijs stopt voor de deur. Ik kleed me uit in de auto. Gijs pakt mijn rode pumps uit… “zo gaaf,” zegt hij. Ik ben het roerend met hem eens. Hup, slipje ook uit, ik zit in mijn blootje naast hem en doe mijn geile pumps aan. “Je ziet er weer uit om op te vreten,” zegt hij. “Als je dat maar niet doet! Ben je vanavond ook bij de veiling?” Hij lacht… “Nee, liefje, dat gaat nu niet meer, vanavond wil ik naar jouw lieve mama. Hoe gaaf ik zo’n veiling ook vind, ik wil niets liever dan bij haar zijn en iets gezelligs met haar doen.” Hij streelt me over mijn wang. “Vergeet je niet haar een lekkere neukbeurt te geven? De dildo met het formaat van jouw lul heeft het de afgelopen week beslist weer heel druk gehad.” Hij kan daar wel om lachen. “Ik zal er alles aan doen dat ze niks te kort komt, ook niet op seksgebied.” “Ik hou je aan die belofte, lieve, geile Gijs,” zeg ik. Ik geef ‘m nog een dikke zoen op zijn wang. “Morgenavond kom ik je hier weer ophalen.” zegt hij. Ik stap uit, langzaam rijdt hij weg. Er is hier nu niemand te bekennen. Ik loop naar de grote eikenhouten voordeur en bel aan. Thérèse – of Theresa – maakt met een brede glimlach de deur open. We omhelzen elkaar. “Wat fijn je weer te zien, Sofie,” zegt ze en geeft me drie dikke zoenen. “Komt Gijs niet binnen?” vraagt ze. “Ehm… die had wat anders te doen,” zeg ik maar. “Tanya is er al, die zit met Stefanie in de salon. Wil je daar ook heen, of kom je even bij mij kletsen?” Ik kies voor het laatste en loop mee naar de grote keuken. Ik bedenk dat het best vreemd is, dat ik het toch heel gewoon vind om hier op mijn schoenen na poedelnaakt te zitten. Gek hè? Thérèse stoort zich er niet aan, ik merk dat ze het echt leuk vindt dat ik er ben. We schelen meer dan een halve eeuw in leeftijd en toch zijn we gevoelsmatig gewoon vriendinnen… die ook nog eens spetterende seks met elkaar hebben gehad.

We kletsen honderduit, ze maakt een kopje thee voor me. Ik ben al een hele tijd binnen, dan hoor ik de deurbel. “Aha,” zegt ze, “dat zal de volgende slavin zijn, ik ga even open doen.” Ik wacht rustig af. Even later komt ze terug. “Zooooo,” zegt ze bijna kreunend. “Die nieuwe is echt een bloedmooie meid! Wow, wat een lekker ding! Ze is in de bossen gepakt, net zoals jij de vorige keer. Ze hebben haar flink te grazen genomen, want ze zat echt dik onder het sperma, in haar gezicht en in haar haren.” “Weet je door wie?” vraag ik. “Ja, Emile en Jan Willem natuurlijk, twee konden er niet, daarom was Simon er nu ook bij, met een vriend van hem.” Ik kan me er alles bij voorstellen hoe die zo’n nieuwe meid keihard neuken. “Ken je haar?” vraag ik. “Nee, ik weet niks van haar, ook niet precies hoe ze hier terecht komt. Ik schat haar van jouw leeftijd. Je moet zo maar gaan kijken, Stefanie zal zich wel afvragen waar je blijft.” OK, ze heeft gelijk, ik moet me maar eens bij de andere slavinnen in de salon voegen.

Nietsvermoedend – zeg ik achteraf – loop ik door het kasteel naar voren, ik weet hier aardig de weg. Ik open de deur van de salon. Tegelijk zie ik vanaf de andere kant Stefanie met

Tanya en de nieuwe slavin uit de badkamer komen, alle drie ook naakt. Nee… het is niet waar! Het is wel waar! Ik sta aan de grond genageld. Zij ook. We kijken elkaar recht in de ogen. Stefanie en Tanya weten niet wat er aan de hand is. Dan lopen we langzaam op elkaar af, zij en ik, alsof we door magneten naar elkaar toe worden getrokken. Een seconde staan we vlak voor elkaar, dan omhelzen we elkaar, mijn tieten drukken keihard tegen de hare. Zachtjes zegt ze mijn naam, “Sofie… oh, Sofie,” en ik zeg de hare, “Esmeralda!”. We kussen elkaar vol op de mond. Direct wijken haar lippen en de mijne. Er knalt een bliksemschicht door me heen, op het moment dat onze tongen elkaar raken. Kreunend van genot, met onze armen om elkaars naakte lijven geven we elkaar een eindeloos lekkere tongzoen, die zeker een minuut of wat duurt. Langzaam kom ik terug op aarde. Hoe kan dit nu toch? Ze bloost, dat heb ik nog nooit gezien. “Ik ben hier als seksslavin…,” zegt ze bijna fluisterend, met haar ogen neergeslagen. “Ik ook,” beaam ik. “Oh Sofie… hoe hadden we dit ooit kunnen weten? Wat is het ontzettend fijn je hier te ontmoeten.” Dat is wederzijds, mijn kut is drijfnat, eindelijk hou ik de meid op wie ik al anderhalf jaar zit te geilen, naakt in mijn armen. Ik denk terug aan mijn bloedgeile, lesbische droom en weet echt niet wat ik moet zeggen. “De dames schijnen elkaar te kennen,” komt Stefanie er keihard doorheen. Ik kijk haar boos aan, omdat ze ons prille geluk verstoort. “Ja,” zeg ik, “we zitten bij elkaar in de klas.” Dat klinkt inderdaad onbenullig, maar het is gewoon zo. Stefanie schiet in de lach… “Hahaha… en dan kom je elkaar hier tegen als hoerige slavin.” Ik vind het echt niet leuk dat ze dit zo doet, maar zij kan niet weten wat ik voor Esmeralda voel. Zij en ik houden elkaar nog steeds stevig vast, haar naakte huid voelt zo zacht aan, mijn keiharde tepels prikken in haar schitterende, grote borsten, haar grote tepels staan ook lekker hard vooruit. Ik smelt in die prachtige, zwarte ogen, we kijken rechtstreeks in elkaars ziel. Tanya staat met haar mond open van verbazing. Oh, wat is dit waanzinnig lekker, ineens is het ijs tussen ons gebroken. Nu wil ik niets liever dan uitgebreid met haar vrijen.

Stefanie gaat gewoon door met haar routine. “Esmeralda, het is de gewoonte dat ik een nieuwe slavin inwijd, je begrijpt dat je als slavin elke seksuele handeling moet accepteren.” Ze geeft haar niet eens de kans om te reageren. “Ben je toevallig biseks?” Domme kip, snap je dat nu dan nog niet? “Ja, dat ben ik,” zegt Esmeralda met de mooiste vrouwenstem die ik ooit heb gehoord. “Kom even op het bed liggen…,” gebiedt Stefanie. Esmeralda gehoorzaamt, maar ik laat haar zo maar niet gaan en ga bij haar liggen. Esmeralda heeft haar knieën opgetrokken, Stefanie duwt haar benen uit elkaar en bekijkt haar kut. Ik streel door haar enorme bos, dik, zwart haar. Esmeralda vleit zich tegen me aan, ze legt haar hoofd op mijn tieten en kijkt me een beetje hulpeloos aan. Zij wilde ook met me vrijen, denk ik, hoop ik, ik weet het nog niet zo precies. Ik kan het niet laten en zoen haar weer, teder, op haar voorhoofd. Intussen begint Stefanie de kut van Esmeralda te betasten. “Zooooooo… geile meid, je bent zeiknat,” zegt ze. Esmeralda bloost weer, ze weet zich nog niet helemaal een houding te geven. Brutaal begint Stefanie haar te vingeren en al heel snel duikt ze tussen de dijen van Esmeralda en begint haar kut te likken. Esmeralda kreunt het uit en ik voel me heel ongelukkig… dat had ik bij haar willen doen. Ik weet maar al te goed hoe Stefanie een kut kan bewerken, dat heeft ze voor de vorige veiling ook met mij gedaan. Ik zie haar likken en omhoog kijken, ik streel ondertussen de tieten van Esmeralda en speel zachtjes met haar grote, harde tepels. Het duurt maar even of ze gaat klaarkomen. Precies zoals toen met mij, houdt Stefanie dan op met likken. Even later begint ze opnieuw, ik zie dat ze tijdens het likken met twee vingers diep in de kut van Esmeralda gaat. Die kreunt het al snel weer uit van geilheid, maar Stefanie stopt opnieuw. Dan begint ze weer, ik zie Stefanie zuigen op de harde klit van Esmeralda, al kan ik haar kut nog niet zien, twee vingers diep erin, nu gaat ze wel door tot het gaatje, letterlijk. Even later voel ik Esmeralda stuiptrekken, ze kreunt diep en intens en daarop komt ze in alle hevigheid klaar in mijn armen en ja… Stefanie heeft het weer voor elkaar, het vocht spuit uit de kut van Esmeralda, die allerhande oergeluiden maakt, heel haar mooie lijf maakt spastische bewegingen, ze huilt van geil genot. Dat houdt lang aan, dan wordt ze langzaamaan rustiger, ik streel en zoen haar en voel intense jaloezie tegenover Stefanie. Maar… ik bedenk me ook: mijn kans komt nog wel.

Esmeralda ligt uit te hijgen, nog steeds heerlijk in mijn armen. Dat mijn kut ook overloopt van het geile sap, zal niemand verbazen. “Dat was lekker,” zegt Stefanie. “Voor de zekerheid moet ik je nog iets vragen. Ben je wel eens door een man anaal genomen?” “Oh ja, heel vaak,” zegt Esmeralda, zij is overduidelijk ook geen onbeschreven blad, anders komt ze hier ook niet terecht. Ik hoor intussen opnieuw de bel van de voordeur. Stefanie zegt dat we rustig op het bankstel mogen plaatsnemen. Langzaam komen we overeind en nemen naast elkaar plaats op de bank. Esmeralda en ik laten elkaar niet los, we blijven elkaar constant aanraken en ik vind het geweldig. Het heeft even geduurd, maar dan gaat de deur open en komt er opnieuw een naakte vrouw naar binnen. Ze is een jaar of dertig, mooi slank, mooie kleine tieten, lang, steil, zwart haar, lange benen, mooi kontje, gave kut. Ze is ook helemaal nieuw hier. Stefanie heet haar welkom. De nieuwe slavin stelt zich netjes aan ieder van ons voor, ze geeft ons een hand en noemt haar naam, “Marjolein.” Ik denk dat ik gek word! Het zal toch niet? Er zijn meer hondjes die fikkie heten, maar het zal toch niet die Marjolein zijn die Gijs in New York genaaid heeft? Dat wil ik zo meteen natuurlijk wel weten!
Tanya heeft de hele tijd niks gezegd, ze lijkt toch wel een beetje het hulpje van Stefanie. Die vindt dat ook Marjolein eerst maar eens onder de douche moet. Die sputtert tegen, want natuurlijk is ze vooraf thuis al onder de douche geweest, maar Stefanie kan heel doordringend kijken. Zo gaan ze al snel weer met z’n drieën de badkamer in, want Tanya gaat mee. Esmeralda kijkt mij aan, met die grote zwarte ogen. “Eindelijk even alleen,” fluistert ze. Oh, wat is ze mooi, wat ben ik geil op haar en wat gaaf om hier naakt en gearmd naast elkaar te zitten. “Sofie,” zegt ze nu duidelijk nerveus, “ik heb het je nog nooit durven zeggen, maar het wordt nu wel tijd.” Ehhh? “Sofie… al zo lang als ik je ken, ben ik smoorverliefd op je.” Ik slik, ik weet niet wat ik moet doen of zeggen, dit is misschien wel het mooiste dat ooit iemand tegen me heeft gezegd. “Ik vind dat je het moet weten, als je er niet van gediend bent, dan trek ik me terug, neem me niet kwalijk dat ik je er zo mee overval.” “Neeeeee…,” is het enige dat ik kan uitbrengen. “Esmeralda… oh bloedmooie Esmeralda, ik ben ook stapelgek op jou, ik bedoel, ik ben al heel lang ontzettend geil op je, ik droom van je, ik denk aan je als ik me klaar vinger…” Mijn woorden verstommen, Esmeralda drukt haar mond op de mijne, onze tongen kwispelen weer om elkaar heen. Ik zoen met mijn ogen dicht, dit is zo ontzettend fijn, ik voel haar handen op mijn tieten. Even onderbreekt ze de tongzoen… “Mag ik je overal aanraken?” fluistert ze. “Jaa…, ik ben van jou, ik wil met je vrijen, ik wil alles met je doen,” fluister ik terug. Direct beginnen we weer te zoenen en ik voel haar hand tussen mijn dijen omhoog glijden, ze betast mijn drijfnatte kut en drukt zachtjes haar middelvinger erin. Ik kreun het uit en laat mijn handen ook de vrije loop.

Ze spreidt haar benen en geeft me zo ook toegang tot haar kut. Ze is ook kleddernat, ik masseer haar keiharde, grote klit, we vingeren elkaar zachtjes. Het duurt maar even of ik kom ingetogen, maar ontzettend lekker klaar, direct gevolgd door haar. “Ik heb hier zo vaak van gedroomd,” fluistert ze. “Ik ook… domme ik, ik dacht dat je me niet mocht, soms keek je dwars door me heen.” “Oh lieve schat,” zegt ze, “soms kon ik mijn ogen echt niet van je af houden, maar ik was zo bang dat je me zou afwijzen.” We lachen een beetje schamper en beginnen opnieuw te tongen met onze handen nog op elkaar kut. Stom! Ik heb verlegenheid verwart voor arrogantie. O, wat voel ik me blij, geil, gelukkig, van alles tegelijk. “Ahum!” klinkt het hard in de salon. We hebben helemaal niet in de gaten gehad, dat er iemand binnen is gekomen. Ik kijk op en krijg mijn derde geestverschijning van vandaag. Er staat een wat oudere mevrouw naar ons te kijken en… ik ken haar! Dat is die ‘Madame Chantal’, van die escortservice! “Ik heb hier net een seksslavin gebracht, waar is die zo snel gebleven?” vraagt ze. Ze herkent me niet. “In de badkamer, met Stefanie en Tanya,” zeg ik. Esmeralda en ik laten elkaar even los. “U bent toch… Chantal?” vraag ik. Ze kijkt me verschrikt aan. “Jazeker!” zegt ze, “ken ik jou?” Ik leg haar uit hoe en waar we elkaar hebben ontmoet, ook dat ze toen meteen mijn kut heeft gestreeld. Ze moet onbedaarlijk lachen. Ik sta op en stel me opnieuw voor. Ze houdt mijn hand vast en zegt, “ik weet het weer. Je bent een bloedmooi meisje, Sofie. Je zou voor me moeten werken, dat heb ik toen ook gezegd.” Esmeralda is er ook bij gekomen en stelt zich ook voor. “Voor jou geldt precies hetzelfde, wat een schoonheid ben jij!” Esmeralda bloost. Dan gaat de badkamerdeur open en de drie naakte meiden komen binnen. Stefanie begroet Chantal en blijkbaar heeft ze er geen moeite mee dat zij hier bij ons is.

Volgens mij kennen ze elkaar al langer. Sterker nog, Stefanie zegt botweg, “ik wil zo de kut van Marjolein inwijden en als je wilt, mag je er wel bij blijven.” Ik zie Marjolein zowat van kleur verschieten, maar ze heeft geen keus. “Ben je biseks?” vraagt Stefanie haar. “Eh nee, niet echt,” zegt ze. “En toch ga ik je kut onder handen nemen. Ga maar liggen, met je benen wijd.” Esmeralda en ik gaan weer gearmd op de bank zitten, wanneer maak je nou mee dat je bij zoiets kunt toekijken? Even later beft Stefanie de mooie, gave kut van Marjolein tot ze bijna klaarkomt, hetzelfde ritueel als ze bij mij en Esmeralda deed. Ze gaat er met twee vingers diep in en na twee uitgestelde orgasmes laat ze Marjolein gillend klaarkomen. Ze spuit niet echt, maar het is wel een ontzettend natte boel. Esmeralda en ik strelen elkaar, mijn kut is opnieuw zeiknat, de hare ook, zeker weten. De deur gaat weer open, Thérèse komt binnen met een ouderwets theewagentje, met een grote pot thee en zeven glazen. Dat is wel een goeie onderbreking. En ja hoor, Thérèse en Chantal blijken ook al oude bekenden van elkaar. Even later zitten we aan de thee, een gezellig kakelclubje van meiden onder elkaar. “Sjan, blijf je zo ook mee eten? vraagt Thérèse in haar spontaniteit. “Chantal,” verbetert Chantal haar meteen. “Ja, graag, als het mag, dan hoef ik niet apart heen en weer te rijden.” “Natuurlijk mag dat,” zegt Stefanie. Aha: wat leren we hier van? Chantal is dus niet haar echte naam en ze is hier ook zodanig bekend en vertrouwd dat ze mag blijven, Stefanie kent haar ook goed, duidelijk. Zo leer je een hoop. Even later gaat Thérèse naar de keuken, het wordt etenstijd…

Leave a Reply