Dit is een voorproefje met een waargebeurd sexverhaal van Stefan (21) en zijn eerste keer sex met zijn stiefzus. Zit lekker achterover en geniet van het verhaal.

Mijn eerste seksuele ervaring was met mijn stiefzus. Ik en haar worstelden soms als grapje. Ik geloof zij de kopborsten van D heeft en ik zou hen soms als grap drukken maar aangezien wij dit deden zou ik dan onder haar overhemd gaan en haar bustehouder toen haar naakte borsten grijpen. Dit ging verder als ik droge bochelde haar ezel tot ik in mijn broek kwam. We deden dit meer dan 10 keer. Het was letterlijk verbazingwekkend. Ik denk dat we waren als 15 op het moment.

Een keer mijn oudere zus vertrok voor het werk en mijn ouders waren op het werk. Ik was in mijn kamer en mijn stiefzus vertelde me dat ik in de badkamer moest komen. Ze was in korte broek en haar beha. We maakten een grapje totdat ze mijn kamer binnenkwam en ging liggen. Daarna deden we onze gebruikelijke nep worstelspullen. Ze doet alsof ze mijn broek naar beneden trekt en als grapje kreeg ik op haar en prikte haar borsten met mijn lul. Ik weet niet zeker hoe het is begonnen, maar ik heb het dan tussen haar borsten en begon te neuken haar tieten. Het voelde zo verbazingwekkend dat ik letterlijk alleen duurde als 15 seconden ze vervolgens lachte en nam een douche.

Lees dit verhaal verder op www.milfverhalen.nl