Het omdoen van een condoom wordt vaak als storend ervaren. Toch is het verstandig om een condoom te gebruiken, zodat je beschermt bent tegen SOA’s en (ongewenste) zwangerschap. De Wingman is ontwikkeld om het omdoen van een condoom gemakkelijker en minder storend te maken. Het Wingman condoom is een condoom met plastic vleugels zodat je makkelijk en snel (binnen twee seconden) een condoom om kunt doen. Het idee komt van twee ingenieurs uit Delft die het in 2006 al bedachten. De ontwikkeling van het product startte in 2010 en binnen twee jaar was het product verkrijgbaar. Het gebruikersvriendelijke condoom wordt nu als beste condoom ooit beschouwd! Het heeft de iF Product Design Award 2014 ontvangen en levert bijzonder positieve reacties op.

Voordelen Wingman condooms

Veel mensen vinden het omdoen van een condoom lastig en onderbrekend. Daarom is de Wingman ontwikkeld, om het omdoen van een condoom makkelijker te maken. Waarom kiezen voor een Wingman condoom? Het omdoen van een Wingman geeft minder gedoe omdat de vleugeltjes het makkelijker maken om het condoom om te doen. Dankzij de vleugels kan het met één hand én in het donker. De Wingman is een ultra dun condoom en is zacht, soepel en geurloos. Dit zorgt voor een natuurlijker gevoel tijdens de seks. Een ander voordeel is dat je een Wingman condoom veiliger om kunt doet dan een gewoon condoom. De vleugeltjes zorgen ervoor dat er geen nagel contact bij het condoom is en dat het condoom niet verkeerd om kan komen te zitten.

Hoe gebruik je een Wingman condoom?

Ben je benieuwd naar hoe je dit condoom gebruikt? Het omdoen van een Wingman condoom is echt simpel! Je scheurt de verpakking voorzichtig open en haalt het condoom er aan zijn vleugels uit. Het Wingman condoom pak je bij de vleugels vast, met het logo naar boven, je duwt beide vleugels tegelijk naar beneden. Als je het condoom hebt afgerold, kun je de vleugels wegdraaien en ben je klaar voor actie!