Als ik thuiskom van mijn ‘auditie’ is alleen mama thuis, Conny is even bij Maaike. Mama is helemaal hyper! Ze zit zich in haar slip en BH voor de kaptafel op te maken. Mama moet ook haar haren nog föhnen en zo. Ze is driedubbel opgewonden. Om te beginnen omdat ze straks Gijs weer gaat zien en ze is helemaal hoteldebotel van hem. Ze gaan ergens snel even iets eten, daarna neemt hij haar mee naar de opera, dat wil ze al jaren, maar het kwam er nooit van. Romeo en Julia, hoe toepasselijk. En op de derde plaats, weet ze gewoon zeker dat ze vanavond en waarschijnlijk ook morgenochtend weer overheerlijk geneukt wordt door die lieve, geile Gijs. Dat hij zijn pik er vanmiddag nog bij een bloedmooi Roemeens hoertje in heeft gestoken… ach, zij wordt er niet gelukkiger van als ik haar dat vertel, dus ik hou mijn mond. Ik geef haar een zoen, streel haar schouders en kijk haar aan via de spiegel. Ik zeg dat ze er nu al zo mooi uitziet en dat Gijs dat enorm waardeert. Ze slaat haar ogen even neer. Ik fluister in haar oor, “heb je je nog wel even lekker klaar gevingerd, vandaag?” Ze bloost als een pas gewassen stoplicht en mompelt dan zachtjes, “ja… dat heb ik.” Ze kijkt me aan, alsof ik er iets vanaf weet (…) en zegt, “weet je waar ik de Gijs-dildo heb gevonden? In het bed van Conny!” Ik doe verbaasd, maar zeg opnieuw niks. Als je het over de duvel hebt… beneden horen we als altijd met veel kabaal Conny thuiskomen. Ik geef mama nog een kusje, binnen een uur moet ze weg. Ik realiseer me dat Gijs net genoeg tijd heeft om voor haar weer helemaal okselfris klaar te staan, de geile beer… Mama is vertrokken. Conny en ik maken voor ons samen iets simpels te eten klaar. We hebben geen plan voor vanavond, maar eerlijk gezegd heb ik mijn portie ook wel een beetje gehad, voor vandaag. Nou ja… niet dat ik helemaal geen zin meer heb in seks, maar ik ga Conny nog even niet aan haar welgevormde wipneus hangen, waar ik vanmiddag ben geweest en waarvoor.

Een uur of wat later hangen we samen voor de TV. “Eigenlijk heb ik gewoon zin om te neuken,” zegt Conny zo maar ineens. “Maar degene met wie ik het nu het liefste zou doen, is volgens mij vanavond bezet… hint, hint.” “Slet,” zeg ik, “je moet mama ook wat gunnen.” “Doe ik ook, maar dat neemt niet weg dat ik geil ben en best zou willen neuken, het maakt me niet eens zoveel uit met wie. Zullen we samen in de stad op pikkenjacht gaan?” Het verbaast Conny dat ik er nog even over moet denken, maar dan stem ik in. Ik hoef niet zo nodig, maar als ik haar kan helpen een vent te versieren om te neuken, ach, waarom niet? Ze rent naar boven en voordat ik beneden een beetje de boel heb opgeruimd, staat ze al vals te zingen onder de douche. Ik ga naar boven, ik wil ook even douchen. Giechelend zitten we even later allebei naakt ons op te maken voor de spiegel van mama. Oh, wat is Conny toch een lekkere meid aan het worden… We doen allebei een wit shirtje aan met een leuk bloesje erop, we hebben allebei een vrij kort zwart rokje, wel een slipje eronder natuurlijk, ook zwart. Potverdomme, mama heeft opnieuw mijn zwarte hakken geleend, dan pak ik haar zilverkleurige ballerina’s. Uit de voorraaddoos in mama’s nachtkastje pak ik vier condooms, je weet maar nooit of we ze nog nodig hebben. Ik geef er twee aan Conny. Zo gaan we op stap. Mama komt vannacht geheid niet thuis, dus we kunnen het gerust laat maken. Met de stadsbus gaan we het centrum in, hoe we thuiskomen zien we nog wel. Eerst maar eens ergens wat drinken. Ik weet van horen zeggen op school, een leuk kroegje. Conny is nog geen achttien en moet dus wel aan de cola, ik kan wel een wijntje gebruiken. Het is zo lullig als je je dan moet legitimeren. Niet zeuren, het is er druk en gezellig en ik voel dat we worden bekeken. Er staan twee jongens, iets ouder dan ik, die ons van top tot teen opnemen. Ik geef ze een klein knikje, meteen komen ze naar ons toe. Ze zijn verbaasd dat we zussen zijn en geen vriendinnen. De jongens heten Michel en Alex, zijn allebei twintig en ik zie aan de lichaamstaal van mijn zusje dat ze die Michel direct wel een lekker ding vindt. Die jongen treft het maar, want ik weet dat ze wil neuken, of ik het met die Alex ga doen… ik weet het nog niet.

De jongens sloven zich uit, maar ze zijn heel aardig. Michel is de leukste, maar die laat ik over aan Conny en concentreer me op Alex. Wel een geil ventje, ik zie hoe hij naar me kijkt en dan vooral naar mijn tieten. We gaan met hen mee, ze weten wel een plek waar Conny ook mee naar binnen mag, we hebben best zin om te dansen. Het wordt echt gezellig. Michel is een goeie vent, hij is solidair met Conny en drinkt vanavond geen alcohol, bovendien zijn ze met zijn auto in de stad. Ze komen uit een dorpje uit de buurt. In de danstent hebben we een hoop lol. Conny heeft vroeger nog op ballet gezeten en kan echt geweldig dansen, volgens mij heeft die Michel constant een stijve als hij naar haar kijkt. Ik weet het wel zeker… geile Stans laat er geen gras over groeien, want ik zie even later dat ze precies zoals ik haar heb geleerd Michel heel subtiel bij z’n lul grijpt. Als er een slow nummer komt, dansen Alex en ik ook dicht tegen elkaar. Ik gooi mijn tieten in de strijd en voel zijn keiharde lul tegen mijn bovenbeen en ik voel ook dat mijn kut weer flink nat begint te worden, mijn onverzadigbare neukspleet! Ik geef hem een kusje in zijn nek en fluister in zijn oor “Je maakt me geil.” “Jij mij ook,” zegt hij eerlijk. Tegen een uur of twaalf willen we ergens anders heen, ze hebben nog wel een idee. Michel rijdt in een oude, zwarte Golf zonder vering, maar wel met vijf deuren. Die staat op een donker parkeerterreintje, vlakbij. Conny en Michel gaan voorin zitten, ik met Alex achterin. Direct beginnen we te zoenen, zowel voor- als achterin.

Alex zoent heel lekker, we tongen heel intens en hij laat zijn handen de vrije loop. Hij pakt mijn linkertiet beet en fluistert, “geen BH?” “Nooit,” zeg ik. Dat is voorin toch te horen, want Conny zegt uit het niets, “ik ook niet,” waarop we alle vier moeten lachen. Alex trekt mijn shirtje uit mijn rokje en glijdt met zijn hand eronder, naar boven, dan voelt hij mijn blote tieten, hij kneedt mijn tepels die al keihard zijn. Michel is al verder en likt de tepels van Conny, die al met haar tietjes bloot zit, ze kreunt het uit van geilheid. Ik betast de pik van Alex. Hij is wel hard, maar niet echt groot. Michel kreunt ook geil en ik zie aan de bewegingen van Conny dat ze al aan zijn paal zit te trekken. Even later duikt ze voorover en begint hem te pijpen. Zover zijn Alex en ik nog niet. Ik ga wijdbeens zitten, zijn hand glijdt over mijn rechterdij. Hij betast mijn kut door mijn slipje heen. De stof is doorweekt van mijn kutsap. Hij kijkt me verbaasd aan, dat ik zó nat ben. “Wacht,” zeg ik zacht. Even wip ik mijn billen op en trek mijn slipje uit. Meteen pakt hij me weer tussen mijn benen en hij streelt en vingert mijn zeiknatte kut. Ik haal zijn pik uit zijn broek en trek er zachtjes aan. Hij staat helemaal stijf, maar is niet groter dan een centimeter of zestien. Ik zeg er niks van, hij kan er ook niks aan doen dat ik vanmiddag geneukt ben met een paal die zowat anderhalve keer zo groot is als de zijne. “Michel,” zegt Alex plotseling en noemt dan de naam van een bekend park hier in de stad. “Lijkt me wel hè?” zegt hij terug. Conny komt overeind uit de schoot van Michel en geeft mij een geile knipoog. Michel start de auto en rijdt rustig door de stad naar de rand van dat park. Tijdens de rit lig ik lekker tegen Alex aan en hou zijn pik in mijn hand.

Het is erg fris aan mijn natte kut als we even later uitstappen en hand in hand het park in lopen. De jongens weten hier de weg. Ergens midden in het park staat in het maanlicht een grote eikenhouten picknicktafel. Het is hier doodstil. Conny en ik gaan naast elkaar op de tafel zitten. Ik doe voor Alex mijn benen wijd, maar ik zie Michel ook naar mijn kut kijken. Niet lang, want Conny is in een paar seconden helemaal naakt op haar schoenen na. Michel betast haar, ze tongzoenen en ondertussen haalt Conny de pik van Michel weer uit zijn broek. Ik heb mijn shirt en bloesje ook uit, Alex grijpt mijn tieten beet en zuigt lekker op mijn tepels. Ik doe ook mijn rokje uit en glij van de tafel. Ik haal de pik van Alex ook weer uit zijn broek en met mijn knieën in het zand maak ik ‘m met een paar rukjes weer helemaal stijf. Zijn natte eikel glanst in het maanlicht, dan neem ik ‘m in mijn mond. Hij kreunt het meteen uit. Conny pijpt Michel ook weer. Terwijl ik Alex lekker begin af te zuigen – en tegelijk zelf mijn kut vinger – kijk ik stiekem ook naar rechts en zie dat Michel toch wel een pik van bijna twintig centimeter heeft. Bofkutje, die zus van me. Conny pijpt Michel heel diep, ik kan de pik van Alex gemakkelijk helemaal in mijn mond hebben. Ik maak ‘m helemaal gek met mijn tong. Conny staat op en gaat wijdbeens op de tafel liggen. “Kijk eens,” zegt ze tegen Michel. Hij trekt even zelf aan zijn pik en kijkt hoe ze zichzelf vingert. “Alsjeblieft, neuk me, Michel,” vraagt ze dan bijna smekend. In haar hand had ze de hele tijd het condoom klaar, net als ik, dat heeft ze ook van mij geleerd. Rustig rolt Michel het condoom over zijn fraaie stijve paal, ik moet er wel stiekem naar kijken, terwijl ik Alex verder pijp. Ik geef hem ook een condoom en ga wijdbeens voor hem op tafel liggen. Hij wrijft even met zijn eikel tussen mijn kutlipjes en steekt ‘m er dan in. Conny ligt intens te kreunen als Michel haar meteen lekker doorneukt, dit is wat ze wilde. Alex doet zijn best, zijn pik voelt wel lekker in mijn kut, maar wat hij ook doet, ik kom hier niet op klaar. Hij wel. Hij is zelfs de eerste die hevig kreunend zijn zaad in het condoom in mijn kut spuit. Naast me hoor ik aan de ademhaling van Conny dat ze ook gaat komen. Even later geeft ze een hoog gilletje en dan kreunt ze het uit, ze ligt te kronkelen van geilheid, haar kutje knijpt ongetwijfeld in de pik van Michel, die ook met een brul zijn volle lading in haar spuit. Alex is wel heel lief. Met zijn lul nog in me, buigt hij zich over me heen.

Hij geeft me een tongzoen en fluistert zacht, “dank je wel. Je hebt me zo geil gemaakt, dat ik heel snel ben gekomen.” Ik lach naar hem, “Het is goed zo,” zeg ik. Ik realiseer me dat er meisjes genoeg zijn, in mijn klas bijvoorbeeld, die maar wat graag een jongen als Alex zouden willen ontmoeten, die zo lief is en zo teder neukt. Hij kan er niks aan doen, dat ik op seksgebied straal verwend ben, dat realiseer ik me maar al te goed. Conny en Michel zitten nu heftig tongzoenend op de bank die bij de tafel hoort, zij in haar blootje en nog steeds met zijn lul in haar handen. Ik zit wijdbeens op de tafel, Alex en ik zoenen ook, hij streelt me door mijn haren en over mijn blote rug. “Jij bent een ontzettend lekker meisje,” zegt hij zacht. Op zich zou ik die pik van Michel ook best eens willen proberen, maar laat ik het nou niet op de spits drijven, die is voor Conny en ze neemt het er van. Ze heeft hem het volle condoom afgedaan en laat zijn pik geen seconde met rust. Alex en ik tongen en knuffelen nog even lekker, als naspel na het neuken, maar geile Conny is nog niet uitgespeeld met die paal van Michel. Behoorlijk snel heeft ze hem weer helemaal stijf. Ze gaat tussen zijn benen op de grond zitten en neemt ‘m opnieuw in haar mond. Onwillekeurig kijken Alex en ik toe hoe ze die heerlijke pik van Michel diep in haar mondje neemt. De arme jongen kreunt het uit van geilheid. Na mijn eerste pijplessen heeft ze niet stil gezeten en veel bijgeleerd. Ze maakt Michel helemaal gek met haar tong, haar lippen en haar handen. Hij streelt door haar haren en even later spuit hij opnieuw intens kreunend een lading sperma in haar mond, die ze compleet doorslikt. “Zie je wel,” zegt ze met zijn pik nog tegen haar gezicht, “ik dacht wel dat er nog meer in zat.” De lieve Alex helpt me met aankleden en streelt me ondertussen overal waar hij me kan raken, niet in de laatste plaats mijn tieten. Rokje aan… ach, mijn slipje ligt nog in de auto, maar die staat hier een eind vandaan. Samen lopen we een eindje weg van die twee geile tortelduiven. Alex houdt zijn arm om mijn middel. Bij een bosje staan we even stil. We tongzoenen weer. “Alex, lieve Alex,” zeg ik zacht, “alsjeblieft, haal je niets in je hoofd. Het was lekker met je, jij bent een heel lieve jongen, maar ik ben geen meisje voor jou.” Hij kijkt me wat overrompeld aan. “Zo ver was ik nog helemaal niet,” zegt hij vol zelfbescherming. “Je bent mooi, je bent leuk, je neukt lekker… maar ik ben nog niet verliefd of zo op je.” “Daar moet je het maar bij houden,” zeg ik. We lopen terug. Conny en Michel vrijen nog steeds, zij is nog naakt en nu liggen ze samen op de tafel, ik zie dat hij haar vingert. Zodra we bijna bij hen zijn, komt ze opnieuw behoorlijk heftig klaar. Alex en ik wachten even, als zij zich aankleden, ik zie dat Alex zijn ogen ook niet van mijn mooie geile zusje af kan houden. Dan lopen we samen terug naar de auto.

Ik wil naar huis en dat zeg ik ook. Michel rijdt ons naar de bushalte, waar Gijs me vaak oppikt. Nog even tongen met Alex. Conny en Michel wisselen hun mobiele nummers uit, ik hoef dat van Alex niet. Dan nemen we afscheid. Hand in hand lopen Conny en ik naar huis. “Oh shit!” zeg ik ineens. “Mijn slipje ligt nog achterin de auto!” Conny giert het uit van het lachen, zo leuk vind ik het nou ook weer niet. Nou ja… leuke verrassing voor Michel, ik weet dat er een enorme vlek van mijn geil in zit. Het is half twee als we thuiskomen. Conny zit nog vol adrenaline, ze wil nog niet slapen, we nemen samen nog een wijntje. We zitten op de bank. “Ben je lekker geneukt, was het wat je wilde?” vraag ik Conny. “Jazeker!” zegt ze, “heb je zijn lul gezien? Zo lekker… en hij kan er mee omgaan, hij heeft me echt heerlijk geneukt. En jij?” “Gaat wel,” zeg ik, “Alex is wel een lieve vent, maar ik ben helemaal niet klaargekomen.” Sinds de avond met Maaike zijn Conny en ik nog veel closer en intiemer met elkaar geworden. Ze gaat met haar hand tussen mijn benen, ik geef haar de ruimte, ze streelt mijn kut. “Zal ik daar dan maar eens voor zorgen?” vraagt ze. Ik weet dat ze dit ook al lang wil. Direct kleedt ze zich weer uit en knielt tussen mijn benen. Ze schuift ook mijn shirt en bloesje tot boven mijn tieten en begint zachtjes mijn kut te kussen. Oh shit, wat doet ze dit lekker. Ze streelt en likt mijn kut, die net nog koud aanvoelde van het buiten lopen zonder slipje. Ze neemt er alle tijd voor om me opnieuw op te geilen.

Ik zit met mijn ogen dicht te genieten, van haar lippen, vingers en tong op mijn kut. Zachtjes opent ze mijn schaamlippen en laat haar tong er tussen glijden. Ze weet heel erg goed hoe ze een kut kan verwennen, dat heeft ze met Maaike maar wat goed geoefend en veel gezien in pornofilms. Ze cirkelt met haar tong om mijn klit, die al keihard is geworden. Ik ben opnieuw drijfnat, ze likt steeds mijn geile sappen op, ik maak constant nieuwe aan. Dan begint ze me ook te vingeren, eerst met één vinger, dan met twee. Ze maakt me gek met haar tong op mijn klit. Dit hou ik niet uit en even later kom ik keihard klaar op de tong van mijn lieve zusje. Oh, wat doet ze dit goed. Als ik weer tot rust ben gekomen, komt ze over me heen. We tongzoenen, ik proef mijn eigen kutsap. Ze ligt in mijn armen en fluistert, “ik hou zoveel van je, lieve, geile, grote zus.” “Ik ook van jou,” geef ik echt gemeend als antwoord. Ik heb me nu ook helemaal uitgekleed, we zitten naakt in elkaars armen op de bank. “Jij houdt ook net zoveel van meisjes als van jongens, he?” zegt Conny. Dat kan ik alleen maar beamen. “Jij hebt geluk dat je Maaike als beste vriendin en als seksmaatje hebt,” zeg ik. Conny kijkt me doordringend aan. “Met wie zou jij het wel eens willen doen, welk meisje of welke vrouw?” Ik draai er niet langer omheen. “In mijn klas zit een bloedmooie meid, ze schijnt gedeeltelijk Spaans te zijn, Esmeralda heet ze. Ik ben erg geil op haar, maar ze ziet me niet staan. Met haar grote zwarte ogen kijkt ze dwars door me heen. In ruim anderhalf jaar hebben we geen tien woorden gewisseld, maar ik heb haar wel helemaal naakt gezien bij het omkleden in het zwembad. Ik fantaseer heel vaak over haar als ik me lig te vingeren.” Conny weet hier ook geen raad mee. Ze geeft me een kus en zegt, “je hebt gelijk, dan heb ik het wel getroffen, met Maaike. Ik hoop dat je haar een keer krijgt.”

We drinken onze wijn op, doen het licht uit en we gaan naar boven. Naakt staan we samen onze tanden te poetsen. We willen nu niet apart slapen en kruipen samen, dicht tegen elkaar in het grote bed van mama. De Gijs-dildo ligt midden in bed, daarmee heeft mama zichzelf vanmiddag nog bevredigd, haha! Naakt vallen we in elkaars armen in slaap. De volgende morgen ben ik als eerste wakker. Nu is het mijn beurt. Conny ligt half onder het dekbed uit. Ik kus haar tepels, streel haar kontje en begin haar kutje te voelen. Ze is zeiknat, misschien heeft ze wel over Michel gedroomd. Ik begin haar zachtjes te vingeren. Dan wordt ze wakker, ze glimlacht gelukzalig naar me en gaat met haar benen wijd op haar rug voor me liggen. Ik kus en lik haar perfect gladde, zachte kutje en ga verder met vingeren. Ze is zo lekker strak en ze heeft zo’n prachtig gaaf kutje, met een mooi klein, keihard en vrij liggend klitje. O, wat zal geile Gijs er ook van hebben genoten toen hij haar heeft geneukt. Ik weet ook hoe ik een kut moet verwennen, dat heb ik intussen wel geleerd en lik en vinger haar tot ze kreunend en schokkend klaarkomt. “Dat is nog eens een lekker begin van de dag,” zegt ze zacht. We tongzoenen nog even en staan dan op. Ik maak een ontbijtje met een eitje. We rommelen wat en doen samen de vaat. Mama komt pas tegen half een thuis. Als ze van de auto naar de voordeur loopt, zie ik al de blos op haar wangen. Even later doet ze Conny en mij verslag. Ze heeft gehuild van ontroering bij de opera, het was zó mooi en Gijs is zo ontzettend lief voor haar geweest, de hele tijd. “En?” vraagt Conny brutaal. “Ja… we hebben gisteravond laat en vanmorgen waanzinnig lekkere seks gehad.” “Ga door,” zegt Conny, “wat hebben jullie gedaan?” Ze bloost en wil geen details prijsgeven, maar ze fluistert even later wel dat ze vier keer is klaargekomen. Wow… dat heeft een geile vrouw toch af en toe nodig! Ergens voel ik iets van jaloezie, want oh, wat wil ik graag weer eens met Gijsbert neuken. Totaal onverwacht krijg ik op dinsdag een berichtje van Gijsbert. Vanmiddag om drie uur hier, lukt dat?. Wow… is dit waarop ik wacht? Mag het ook al om half drie?, stuur ik terug en krijg alleen OK als antwoord. Zou er iets bijzonders zijn, of heeft hij gewoon weer eens ouderwets zin om met me te neuken? Vanaf dat moment, in de kleine pauze, ben ik drijfnat. In de grote pauze vinger in mezelf klaar op de damestoiletten.

Als de laatste les klaar is, maak ik dat ik weg kom. Ik pak een andere bus dan anders en stap vlakbij Gijs uit. Ik ben zelfs nog wat vroeger, tien voor half drie. Ik bel aan en sta helemaal te tintelen van opwinding. Hij laat me binnen, in een gewone spijkerbroek en zijn overhemd een heel eind open. Direct beginnen we te tongzoenen, oh, wat is het toch een heerlijke vent. Direct begint hij me uit te kleden. “Mijn seksslavin is in dit huis altijd naakt,” zegt hij streng, maar dat is geen nieuws voor me. In een paar seconden sta ik naakt voor hem en hij neemt me weer in zijn armen. We tongen opnieuw, ik ben bloedgeil, het sap druppelt volgens mij uit mijn kut. “Is er een bijzondere reden voor vanmiddag?” vraag ik. Hij snuift. “Ik had een heel belangrijke meeting, met een grote, nieuwe klant… maar die is op het laatste moment afgeblazen. Daar baal ik enorm van, dus ik zoek een ontlading, ik wil gewoon keihard met je neuken.” Yes! Dat wilde ik horen! Direct ga ik op mijn knieën en haal zijn lul uit zijn broek. O, wat heeft hij toch een prachtig exemplaar. Ik ga een paar keer met mijn hand over zijn paal heel en weer. Meteen staat hij helemaal stijf, dan begin ik rustig zijn eikel te likken. Ik streel zijn grote, zware ballen en pijp hem meteen zo diep als ik hem hebben kan. Hoog boven me hoor ik hem grommen van geilheid. Hij pakt mijn hoofd beet en stoot zijn pik diep in mijn keel, totdat zelfs ik ervan moet kokhalzen. Godsamme, wat heeft hij het hard nodig vandaag. “Kom mee,” zegt hij. Ik loop voor hem uit de trap op, direct grijpt hij me tussen mijn benen. Vinger in mijn kut, zo moet ik de trap op lopen, oh, wat voelt dat geil. Bij elke tree beweegt mijn kut heen en weer rond zijn middelvinger.

We gaan naar het peeskamertje, terwijl hij me meestal neukt in zijn eigen bed. Ik lig wijdbeens op mijn rug, pardoes pakt hij mijn polsen en maakt ze vast aan handboeien die aan het stalen frame van het hoofdeind zitten. Dat heeft hij nog nooit gedaan. Ik lig als weerloos neukvlees voor hem klaar, terwijl hij zich uitkleedt… en ik vind het heerlijk. Ik kijk hoe hij zelf aan zijn al stijve paal trekt. Dan komt hij op me liggen en zonder verder voorspel ramt hij zijn pik helemaal in mijn kut. Ik kreun het uit. Meteen pakt hij mijn heupen beet en neukt me zo hard als hij kan. Mijn kut maakt soppende geluiden. Hij mag me zo neuken, hij mag me gebruiken zoals hij wil. Ik wil zijn slavin en zijn slet zijn. Hij gaat op zijn knieën zitten, tilt mijn heupen van het bed en stoot zijn pik tot aan zijn ballen in me, zijn eikel beukt bij elke stoot tegen mijn baarmoeder, hard, diep, ruw, ik geniet intens van zijn superpik. Het duurt niet lang, of hij komt met een brul in me klaar. Ik voel zijn harde straal sperma diep in me spuiten. Met zijn pik nog helemaal in me, buigt hij zich over me heen. “Dank je wel, dat had ik even nodig,” zegt hij en geeft me een zoen op mijn mond. “Mijn kut is voor jou en van jou, je mag me neuken zoals je wilt, ik ben je seksslavin,” zeg ik hem. Langzaam trekt hij zijn pik uit me. Ik zie er druppels aan hangen, mijn geil, gemengd met zijn zaad. “Kom maar, dan lik ik ‘m schoon,” zeg ik. Hij grijnst. Hij komt dwars over me heen zitten en houdt zijn half slappe lul voor mijn gezicht. Ik begin ‘m af te likken en proef de mengelsmoes van kutsap en sperma. Zelf kan ik ‘m niet beetpakken, ik lig vast. Hij duwt zijn eikel in mijn mond, ik lik ‘m schoon en speel er met mijn tong omheen. Even glijdt hij eruit. “Je ballen ook,” fluister ik. Hij gaat wat naar voren zitten, ik steek mijn tong uit en lik zijn ballen één voor één. Oh, wat vind ik het heerlijk om hem zo te verwennen, wat ben ik blij dat ik zijn neuksletje weer ben… of nog steeds. Ik zie dat hij zelf opnieuw aan zijn pik trekt, terwijl ik met mijn tong zijn ballen masseer. Dat heb ik nog niet vaak met hem meegemaakt. Zijn pik wordt meteen opnieuw stijf. Hij trekt er nu hard aan voor mijn gezicht.

Plotseling schuift hij naar onderen. Direct voel ik zijn eikel weer tegen mijn kutlippen en opnieuw dringt hij bij me naar binnen. “Jaaaaa…,” zeg ik, “neuk je sletje maar, neem me maar in mijn slavinnenkut. Ik ben van jou, je mag alles met me doen.” Hij neukt me opnieuw, maar nu wat minder onstuimig als daarnet. “Godsamme, wat heb je toch een heerlijke, strakke kut,” zegt hij. Heerlijk, hij neukt er zoveel, hij kan het weten. Hij neukt me met lange, trage stoten en geniet er zichtbaar van. Nu duurt het lang, maar dan komt hij voor de tweede keer diep in me klaar. Geen explosie nu, maar dit is vooral voor hem wel heel intens klaarkomen. Langzaam trekt hij zijn pik eruit en glijdt naar beneden. Hij houdt mijn kut wijd open en begint me te likken. Oh, wat is dit heerlijk, mijn kut die het net zo zwaar te verduren had, wordt nu zo vakkundig verwend. Hij likt heel mijn kut en tegelijk voel ik zijn sperma terugkomen. Hij likt zijn eigen zaad uit mijn kut en speelt er met zijn tong mee rond mijn klit. Oooohhhh…. Dit hou ik niet uit. Dan kom ik waanzinnig lekker klaar op zijn grote, ruwe tong. Ik kreun het uit, mijn hele lijf kronkelt, maar hij blijft met zijn tong contact houden met mijn klit. Mijn orgasme houdt zo wel vijf minuten of zo aan, dit is zo waaaaaaanzinnig lekker. Langzaam word ik rustiger. Hij geeft heel veel lieve, zachte kusjes op mijn kut. De tranen rollen over mijn wangen, van genot, van opwinding, van pure adoratie voor deze heerlijke man. Hij streelt me uitgebreid, mijn heupen, mijn taille, mijn tieten, dan langs mijn armen naar mijn polsen. Hij klikt de handboeien los. Ik kijk hem vragend aan, die boeien heb ik nooit eerder gezien of om gehad. “Souvenirtje van Marjolein,” zegt hij zacht.

Hij neemt me in mijn armen en drukt me tegen zijn heerlijke harige borst. “Ik kan niet meer zonder jou,” fluistert hij in mijn oor. “Ik wil jou ook voor geen prijs kwijt,” fluister ik terug. We tongzoenen heerlijk intens. Dan neemt hij me mee naar beneden. We gaan weer eens heerlijk naakt op het verwarmde terras zitten. Op het tuinbankje lig ik in zijn armen, mijn hoofd tegen zijn behaarde borst, zeker tien minuten zonder iets te zeggen. “Lieve Sofie,” zegt hij dan zacht, “ik ben smoorverliefd op je moeder en ik denk zij ook op mij. Ze is echt fantastisch, ik denk constant aan haar, ze houdt me steeds bezig. Alleen… je weet, af en toe wil ik een ander kutje neuken en niet in de laatste plaats dat van jou. Ik durf niet te voorspellen hoe dit verder gaat. Ik wil haar heel graag als mijn geliefde, mijn partner, in welke vorm ook, maar ik wil jou niet verliezen.” “Lieve Gijs”, zeg ik op mijn beurt, “volgens mij is mama ook idolaat van jou en niemand kan dat beter begrijpen dan ik. Het is zoals het is. We leven met de dag. Alles wat wij samen hebben gehad en gedaan, kan niemand ons ooit nog afnemen, maar ik hoop ook dat het niet over is tussen ons.” Hij zoent me en dan zijn we weer een tijdje stil. Ik geniet er gewoon van dat ik weer bij hem ben, ik ben van hem, zo voel ik dat echt, hoeveel ik ook met anderen seks heb. Na een tijdje zegt hij, “Emile en Stefanie willen binnenkort weer een slavinnenveiling houden. Mag ik jou opnieuw inbrengen?” Ik hoef er niet lang over na te denken. “Ja, dat mag,” zeg ik. Even later staan we op, kleden ons aan en Gijs brengt me met de auto tot vlakbij huis. Ik heb de rest van de dag nagenoten en me ’s avonds nog maar eens lekker in slaap gevingerd, zonder Gijs-dildo, dit keer.

Leave a Reply