Ben je van de het verleiden, of ben je een hitsig konijn? Geef je de voorkeur aan een one-night stand of aan een slaperige zondagmiddag met de liefde van je leven?

Wellustige verleiders (one-night stands)

Zo erg dat je elkaar waarschijnlijk niet eens ziet. Lichtelijk in paniek dat je misschien met een lelijk iemand in bed bent belandt, vallen jullie samen op bed terwijl je probeert elkaar uit de kleren te helpen – terwijl je waarschijnlijk in slaap valt voordat je klaar bent. Dat is misschien ook maar het beste, omdat de alcoholimpotentie de lol waarschijnlijk toch verpest had! Aan de andere kant: je herinnert je ‘s ochtends waarschijnlijk niets, en kun je jezelf aanpraten dat het geweldig was.

Het ‘quickie’

Jullie zitten al maanden achter elkaar aan, de seksuele spanning rijst de pan uit en vanavond is DE avond. Kleren, als je die al uittrekt, liggen overal van de bushalte tot de gang voordat de passie losbreekt. Schaafwonden en spontaan gegil, wauw, het was fantastisch. Snel, maar fantastisch.

  • De voordelen: Seks met een nieuw iemand is altijd opwindend, zo simpel is het. Je hoeft elkaar ook niet op elk vlak leuk te vinden, en je hoeft elkaars vrienden en familie niet te tolereren.
  • De minpunten: De seks kan afgrijselijk zijn – je geeft vaak niets om de ander, je hebt seks omdat jij daar zin in hebt. Als je zo op jezelf gericht bent en elkaars lichaam niet kent, is de kans op een mindblowing orgasme ook niet zo groot. In bed liggen met iemand die je niet kent en eigenlijk ook niet wil kennen kan eenzaam en leeg voelen, je krijgt geen knuffels en ze geven waarschijnlijk niets om nog even lekker nakletsen.

Hitsige konijnen / de eerste drie maanden

De passie is nog steeds aanwezig, in ieder geval de eerste drie maanden, en jullie doen het als konijnen – altijd, overal. Geen tijd om te eten of te slapen, je maakt je huisgenoten gek, het bed kapot, het plafond onder jullie gaat eraan en je haalt alleen adem als je op zoek gaat naar condooms bij de dichtstbijzijnde drogist.

  • De voordelen: Oefening baart kunst enzo, dus de seks wordt hopelijk steeds beter als je erachter komt op welke knopjes je moet drukken. Deze tijd van ontdekking kan ontzettend leuk zijn, zelfs als je er een tijdje raar van gaat lopen.
  • De nadelen: Schaafwonden van wilde seks zijn niet prettig, écht niet. Oh, en probeer de seks niet voor lief te nemen – even geen seks hebben, zelfs een dag of wat, kan de seks explosief maken en voorkomt een overdosis.

Ziekelijk klef / lange termijn-lovers

Je kent ze wel, die kleffe stelletjes. Ze willen je aan iedereen koppelen zodat je net zo gelukkig kunt zijn als zij. Ze stralen “ik heb een seksvoorraad” uit. Misselijkmakend misschien, maar ze hebben wel een punt – seks met iemand waar je van houdt is weer iets heel anders. Als je ontspannen bent en de ander vertrouwt kun je andere dingen proberen, praten over wat je wil en wat je lekker vindt, en net zo kinky zijn als je durft.

  • De voordelen: Orgasmen zijn bijna een garantie voor beiden, omdat je weet wat je moet doen en als het verkeerd gaat kunt je het zeggen. Geliefd zijn helpt wel, het voegt een spiritueel/emotioneel deel toe aan het fysieke onderdeel. Én je hebt niet alleen de vermoeiende energieke seks die singles hebben, je hebt ook slaperige zondagmiddagseks, rare kunstjes, en verliefde knuffelbuien – voer het algemeen meer plezier.
  • De nadelen: Het kan makkelijk zijn om te beginnen met slechte seks, te faken en te doen alsof je het naar je zin hebt. Als je eenmaal in zo’n sleur gevangen zit, kan seks zo saai zijn dat je het hoe dan ook gaat vermijden. Sommige mensen gaan zich echt vervelen als ze vaak seks hebben met dezelfde persoon, anderen vinden dat de mogelijkheid om vaak seks te hebben het minder aantrekkelijk maakt. Sommige mensen kunnen het ook niet opbrengen om hun partner te vertellen dat ze de seks bagger vinden en iets nieuws willen proberen.

Is de spanning uit je seksleven? Surf eens naar sexshop desire voor spannende seksspeeltjes