Veel vooral jonge heren hebben er last van: seks is zo spannend en lekker dat het orgasme veel te snel komt. Veel eerder dan jij en je vriendin zouden willen. Ejaculatie Praecox oftewel vroegtijdige zaadlozing. Hier een aantal verzamelde tips voor de ‘te snelle jongens’………….

1. Train bekkenbodemspieren

Met deze spieren heb je ook je plas onder controle en gebruik je om de penis te bewegen. Je kunt de zgn. BBS overal trainen, zelfs achter het bureau! Een gewichtje eraan hangen kan ook.

2. Gedachtenkrachten

Seks zit meer nog tussen je oren dan tussen je benen. Denk niet aan allerlei bloedspannende en geile dingen. Het klinkt gek, maar blijf een beetje ‘cool’ denken.

3. ‘De Kneep’

Als je het gevoel hebt dat je klaar gaat komen, stop dan. Knijp in je penis, net onder de eikel, zodat je met je vingers op het toompje drukt. Hierdoor stroomt er bloed terug, waardoor ook je orgasme geremd wordt.

4. Voorhuid achter

Als je niet besneden bent, kun je ervoor kiezen de voorhuid overdag naar achteren te doen. Hierdoor wrijft de eikel tegen je onderbroek aan, waardoor hij iets minder gevoelig wordt. Dit zorgt ervoor dat je het langer kunt volhouden tijdens de seks. Floept je voorhuid steeds naar voren? Plakbandje of een pleister doen wonderen. Geen hond die ‘t ziet!

5. Meer masturberen

Door vaker te masturberen leer je je lichaam beter kennen en kun je je orgasme leren beheersen. Probeer te masturberen als een vrouw: Minimaal 15 minuten. Breng jezelf een aantal keer zover dat je bijna niet terug kunt, zonder echt te ejaculeren. Als je daarna klaarkomt zul je merken dat dit nog lekkerder is.

6. Ladies first

Wees een heer tussen de lakens. Dames gaan voor. Als zij al gekomen is en geweldige seks heeft gehad, kun jij nu zo snel komen als je wilt. En het geeft je als man een kick dat je het haar ook zo naar de zin hebt gemaakt.

7. Laat haar gaan

Als zij bovenop jou gaat zitten, is de penis minder gestimuleerd. Vraag haar om het rustig aan te doen, zodat jij het langer volhoudt.

8. De tweede ronde!

Veel ‘te snelle jongens’ masturberen snel even, voordat ze naar hun vriendin gaan. Om de ergste spanning eraf te halen. Je kunt natuurlijk ook aan je vriendin vragen dit te doen. Best spannend. Klaarkomen en daarna voor ‘het echte werk’ gaan.

9. Vergeet het hoogtepunt

Het klinkt misschien vreemd, maar het is waar. Hoe meer je aan je orgasme denkt, des te sneller het komt. Focus je op haar, op het gevoel, op de vrijpartij. Niet op je orgasme.