Waarom zou enkel de vrouw plezier mogen hebben? Seksspeeltjes bestaan ook voor mannen en kunnen ook hem een heleboel genot bezorgen. Je kan de man altijd verwennen met vrouwenspeeltjes, maar er zijn ook speciale seksspeeltjes voor mannen op de markt. Zo heb je de kunstvagina of masturbator, een penisring en een penispomp. Drie speeltjes die de man een onvergetelijk orgasme kunnen bezorgen.

Kunstvagina of masturbator

De kunstvagina of masturbator is de vibrator voor de mannen. Ze zijn gemaakt uit zacht plastiek of rubber. Je vindt ze vaak terug in de vorm van een mond of een vagina. De koker past perfect rond de penis en zorgt voor opwindende vibraties. Voor dit seksspeeltje dient de penis wel helemaal stijf te zijn. Anders zal de penis moeilijk in de koker schuiven. Gebruik hiervoor bij dit speeltje wel het nodige glijmiddel. Het gaat je een realistischer gevoel geven en de koker zal makkelijker om de penis heen glijden.

Penisring

Een penisring, ook wel de cockring genoemd, heeft als hoofddoel langer een erectie te behouden. Bij een erectie, plaats je de ring strak om de penis. Daardoor kan het bloed moeilijk weg uit het zwellichaam stromen waardoor penis langer stijf blijft. Vrouwen waarbij het orgasme langer op zich laat wachten, is de penisring een aangename oplossing. Het gebruik van een penisring kan en hulpmiddel zijn om beide tot een hoogtepunt te komen. Doordat het orgasme van de man wordt uitgesteld is zijn orgasme veel krachtiger dan anders.
Gebruik wel niet te regelmatig een penisring en ook niet langer dan 20 minuten. De bloedvaten kunnen door het afknellen beschadigd worden. Doordat de penisring de bloedsomloop in de penis verhindert, kan de penis grote schade oplopen. Mannen met een slechte bloedstroming, diabetici en mannen die een of ander bloedverdunnend medicijn gebruiken, kunnen best de penisring niet gebruiken.

Voor het maken van een penisring worden diverse materialen gebruikt, namelijk metaal, rubber, leer of siliconen. Naast verschillende materialen, wordt ze ook gemaakt in verschillende vormen. Zo heb je de Stud Ring. Je kan de ring zelf afstellen op de dikte van de penis. Je moet wel zien dat je de ring niet te strak rond de penis doet om geen schade op te lopen.

Double Helix: het zijn twee elastische ringen aan elkaar. Een ervan plaats je rond je penis en een ander gaat rond de teelballen.
In de siliconen versie van de penisring heb je een groot gamma in alle grootten en vormen. Je kan er ook twee combineren. Zo leg je een penisring rond je teelballen en een rond de penis. Plezier verzekerd.

Je kan de penisring met vibrator op twee manier gebruiken. Je kan de verdikking langs de onderkant aanbrengen waardoor de teelballen optimaal gestimuleerd worden. Maar je kan ook beide genieten van de penisring. Doe daarom de penisring om aan de bovenkant van de penis. De vibrerende functie zal ook de clitoris stimuleren tijdens het vrijen. Je zal dan wel ronddraaiende bewegingen moeten maken om beide te kunnen genieten. In- en uitgaande bewegingen leveren voor geen van beide positieve ervaringen op.

Penispomp

De penispomp, ook bekend als de vacu-pomp, bestaat uit een harde plastic buis waarin de penis geschoven wordt. Door het pompje wordt de plastieken buis vacuüm gezogen. Daardoor gaat het bloed naar de penis stromen en krijgt je een erectie. Onderaan aan de pomp bevindt zich een elastiek dat rond de penis wordt geschoven. Hierdoor kan het bloed niet weg en kan de penis een lange tijd stijf blijven. Mannen met erectiestoornissen kunnen deze pomp gebruiken als oplossing voor hun gênant probleem. Je kan ook je penispomp gebruiken in combinatie met de penisring. Beiden zorgen voor een langdurig plezier bij de erectie.

Nadeel: soms gebeurt het wel dat er bloedvaten springen of er blauwe plekken ontstaan door het afbinden. Op het internet wordt vaak beloofd dat je penis groter wordt. Maar dit is wetenschappelijk niet bewezen. Laat je dus niet in de luren leggen.

SexSpeeltje.bealle sextoys voor mannen online

Leave a Reply