De Fleshlight is uitgevonden door een man in de Verenigde staten die uit nood zocht naar een oplossing om zichzelf te bevredigen. Zijn partner had geen behoefte meer aan seksuele handelingen. Dit was ontstaan gedurende haar zwangerschap.

Zijn ontwerp was een groot succes: Inmiddels is het wereldwijd het best verkochte en het beste ontwerp van het vrouwelijke geslachtsdeel. Bij het maken van de Fleshlight is veel rekening gehouden om het echte gevoel van een vagina na te bootsen. Het materiaal heeft meerdere kenmerken van een echte huid. Het voelt dus net of je een echte vagina binnen gaat.

 

De Fleshlight: Hoe gebruik je het?

Bewaar je Fleshlight in een koele, droge ruimte. Voor de beste ervaring met de Fleshlight kan je de Fleshlight het beste eerst even opwarmen. Dit kan door de Fleshlight en de tube glijmiddel op de verwarming te leggen of door de Fleshlight op te warmen in lauwwarm water. Teveel moeite? Er is nu ook een Fleshlight Warmer beschikbaar: Dit apparaat warmt de Fleshlight op tot lichaamstemperatuur.

Hierna haal je de Fleshlight uit het water en doe je hem terug in de behuizing. Door aan de dop te draaien kan je de zuiging aanpassen en zelf de strakheid bepalen. Voeg daarna glijmiddel toe voor extra stimulans. Tip: Probeer verschillende type glijmiddels uit! Elke type glijmiddel geeft een iets andere ervaring mee.

 

Ook belangrijk: Onderhoud van de Fleshlight

Na gebruik van jouw Fleshlight is het gebruikelijk om de binnenkant door te spoelen met heet water. Eventueel toycleaner gebruiken om bacteriën tegen te gaan is ook verstandig. Na het wassen kan de Fleshlight drogen in de lucht of je droogt hem even af.

 

Nog meer mogelijkheden met de Fleshlight

De originele variant van de Fleshlight heeft 3 varianten: De vagina, mond en anus. Naast de originele varianten heeft Fleshlight ook een aantal pornosterren benaderd om een Fleshlight na te maken van de intieme delen. Deze Fleshlights heten: Fleshlight Girls.

Ontdek hier het assortiment kunstvagina’s & Masturbators

Leave a Reply