Booty Beads

Ik dacht eigenlijk dat dit een heel licht en zwieberig seksspeeltje zou zijn, puur door z’n uiterlijk, maar hij is best zwaar en lijkt wel van metaal. De verpakking en het speeltje zelf zien er mooi en netjes uit. Ook die neppareltjes tussen de zwarte balletjes zijn geinig. Het speeltje is heel erg flexibel; je kan ‘m recht buigen, maar ook helemaal krom. In beide gevallen blijft hij heel stevig. TIPButt plug voor anale seks

Best lekker de Booty Beads anaalspeeltje

Van mij mag een anaalspeeltje wel iets dikker zijn, want deze Booty Beats zijn wel heel klein. Maar daarmee zijn ze wel weer ideaal voor beginners. Wij hebben ‘m getest en hij was best lekker, maar dat gedeelte kan ik meteen overslaan, want ik wil liever meteen vertellen waarom ik dit speeltje aan niemand zou aanraden.

 

Geen aanrader

Kijk, als je anale seks hebt, dan moet je het niet erg vinden om soms per ongeluk met wat poep in aanraking te komen. Je kan je van te voren natuurlijk een klysma geven, maar dat gaat best ver. Ook goed wassen zorgt er niet altijd voor dat je ook helemaal schoon bent van binnen. Een anaalspeeltje als deze komt dus altijd een keer met poep in aanraking en dan is het de bedoeling dat je het zo makkelijk mogelijk schoon krijgt. Dat is dus niet zo. Tussen de randjes blijft van alles zitten wat je er met geen mogelijkheid uit krijgt. Smerig! En nu staat op de verpakking dan wel een manier om dit speeltje open te draaien, zodat je alle balletjes afzonderlijk kunt bewegen en schoon kunt maken, maar dat werkt voor geen meter.

Anaal vibratorvibrators voor hem en haar