Verliefdheid op het eerste gezicht

Zoals gewoonlijk neem ik na het werk de bus naar huis. Maar vandaag zit er een heel mooi meisje in de bus. Ik denk een jaar of 19, het haar tussen blond en rood, ontzettend mooie bruine ogen, vrij slank en haar borsten komen mooi uit in haar ruitjesbloesje. Verder heeft ze een spijkerbroek aan en is ze aan het luisteren naar haar mp4-speler.

Ik volg haar

Hoewel ik mijn aandacht niet van haar af kon houden, viel ik toch in slaap. Ik denk dat ik gedroomd heb over haar. Vlak voor waar ik uit de bus moet werd ik wakker. Krijg nou wat.. het meisje stapt uit bij dezelfde halte. Eigenlijk moet ik overstappen op een andere bus, maar uit nieuwsgierigheid loop ik achter haar aan. Ze loopt richting de stad, dus ik ook. Ze kijkt achterom en ik maak een knipoog. Ze lacht naar me. Ze gaat nog verder de stad in. Maar tussen de mensen raak ik haar uit het oog.

De bus is al weg, dus ga ik maar ergens wat drinken. Ik bestel een icetea en ga buiten op het terrasje zitten. Dat ene zelfde meisje loopt weer langs. Ze zwaait naar me. Ik word helemaal warm van binnen. Waarschijnlijk ziet ze dat aan me want ze komt bij me zitten. We maken een praatje. Het is erg gezellig. Maar ik durf niet zo goed te laten merken dat ik haar wel heel leuk vind. Toch merk ik iets en vraag haar of ze iets wil komen eten bij mij thuis.

Ik woon hier niet zo heel ver vandaan. We gaan op haar fiets naar mijn huis. Terwijl ik het eten bereid vraag ik haar het hemd van het lijf (nog niet letterlijk natuurlijk, al zou ik dat wel zien zitten). Ze studeert nog voor verloskundige. Haar leeftijd vroeg ik nog na, 19 had ik helemaal goed gegokt. “Heb je een vriendin” vroeg ze, alsof de verliefdheid niet goed in mijn ogen te zien was. “Nee, jij?” antwoordde ik. Ik straalde er bij. “Nee, al een tijd single. Eigenlijk alleen nog maar niet zo serieuze relaties gehad”. Dat is mooi dacht ik.

Tip: Erotisch contact via een sexdate

De eerste kus

Ik ben echt verliefd op het eerste gezicht, had nooit gedacht dat het echt bestaat. Ik geef haar zonder eerst iets te vragen zo een kus op de wang. Zeg geeft zo een kus terug op mijn mond. Het eten moet maar even wachten. Ik geef haar ook een kus op haar mond en eentje in de nek. Ik voel me dolgelukkig en wil alles met haar doen. Ik geef haar nog een kus en begin te tongzoenen.

We gaan samen het eten klaarmaken. Ik vraag daarna of ze naar huis moet of nog tijd heeft. Het laatste hoop ik natuurlijk. “Ik hoef morgenochtend pas terug” zegt ze. Daar maakt ze me heel gelukkig mee. Ik maak het gezellig door wat kaarsjes aan te maken. Ik knuffel haar en begeleid haar naar de bank. Ik leg een kussen onder haar hoofd en kom op haar liggen. We kussen elkaar eerst zachtjes op de mond en beginnen daarna steeds heftiger te tongzoenen.

“Nee, ik ben nog niet ontmaagd. Dat is een mooi klusje voor jou.”

 

Ze vraagt mij of ik wel eens seks heb gehad. “Nee, ik ben nog niet ontmaagd. Dat is een mooi klusje voor jou.” zeg ik blij en opgewonden. Mijn nieuwe vriendin trekt langzaam het tshirt van mijn omhoog en wrijft over mijn rug. Dan doet ze mijn tshirt helemaal uit. Ik wrijf over haar buik en doe haar shirt ook uit. Haar borsten zien er zonder t-shirt nog beter uit. Met een vinger ga ik langs de rand van haar jeans. Ze kust mij nog een paar keer terwijl ik de knopen van haar broek openmaak. Dan komt het lastigste: haar BH losmaken. Maar het lukt me vrij snel. Ze doet bij mij ook de broek uit en wrijft over mijn geslacht. Ik raak erg opgewonden en begin me een beetje te schamen voor de stijve. Dat ziet ze en stelt me gerust. Het meisje zegt me dat ik maar moet gaan liggen op de bank en neemt de leiding over. Ze gaat op mijn schoot zitten en doet mijn penis in haar vagina. Ze beweegt langzaam op en neer terwijl ze mij een nog een keer zoent. Ze beweegt steeds sneller. Omdat ik zo verliefd en opgewonden ben heb ik al heel snel het gevoel dat ik klaar ga komen. Het bewegen gaat steeds sneller en ik beweeg mee. Maar nu wordt de spanning bij mij zoveel dat ik bijna niet meer kan bewegen. Ik kom klaar met een heel lekker gevoel. Vervolgens zoenen we en gaan we samen lekker knus met een goed gevoel in bed liggen.

 

De beste seksspeeltjes voor vrouwen