Door de mooiste collega afgetrokken in het machinehok. Daarna hebben we staand sex en zoenen we elkaar voor het eerst. Afgetrokken in het machinehok

Vanmiddag moest ik in het machinehok zijn van de winkel. Ik moest een aantal schakelaars omzetten. Totaal verbaasd was ik toen Eauke met haar bovenlijf bloot aan kwam lopen. We hadden de hele middag samengewerkt en nu was de winkel net dicht. Eauke was wel vaker close met me, maar dit had ik niet zo verwacht. Opgewonden werd ik gelijk al. Ze had alleen nog een witte broek aan. Haar borsten zijn ontzettend mooi. Haar tepels zijn groot.. ze is vast ook opgewonden. Ze speelt het alsof ik geen keus heb want in haar hand heeft ze metalen politiehandboeien (met slotje). Eéntje maakt ze aan de buizen boven vast en de ander aan mijn linkerhand. Zo moet ik één arm boven mijn macht houden bij de buis.

 

Mijn liefste en mooiste collega Mijn collega Eauke is een ontzettend mooi meisje die bijna twintig is. Pas een paar maanden werkt ze ook hier. Ze heeft blauwe ogen en donkerbruin haar. Over haar voorhoofd heeft ze een mooie lok haar. Haar borsten passen precies goed in je hand en ze draagt een zwart kettinkje. Ze heeft een klein schattig buikje en erg mooie benen. Wat ook leuk aan haar is: ze kan ontzettend geil en ondeugend kijken.

Eauke trekt alle kleren van mijn lijf. Het t-shirt kan er zo niet meer af maar dat doet ze omhoog en trekt ze over mijn gezicht. Mijn broek trekt ze naar beneden. Nu doet ze ook mijn onderbroek omlaag. Het t-shirt glijdt langzaam omlaag van mijn gezicht af maar ze doet ‘m gauw weer over mijn hoofd heen en begint te trekken aan mijn pik. En dat doet ze niet zacht 🙂 Gelijk al heel snel heen en weer. Met haar andere hand knijpt ze een beetje in de balzak. Ze duwt me dan tegen mijn buik naar achter terwijl ze doorgaat met hard heen en weer bewegen. Zo weet ze het zaad vast wel snel uit me te krijgen.

Staand beweeg ik tegen haar aan. Dan ga ik in haar…

Op de knieëen

Op d’r knieën gaat ze zitten en gaat door met aftrekken. Ze kijkt ondertussen naar me met haar geile blik. Ik merk het komen. Ze stopt zo ineens. Ze gaat een stoel pakken en gaat daarop zitten. Nu zit ze precies met haar kutje op de hoogte van mijn pik. De handboeien mogen los en ik kom tegen haar schaamstreek aanstaan met mijn pik. Staand beweeg ik tegen haar aan. Dan ga ik in haar en beweeg ik langzaam. Stil zit ik in haar. Ze kijkt blij. Erg lekker vind ze het. “Lekker” zegt ze kreunend. Ik blijf een paar minuten stil in haar zitten. Dan pakt ze me bij de zei vast en duwt me heen en weer. Ik raak nog meer opgewonden en voel de behoefte om klaar te komen heel erg. We bewegen samen steeds wat sneller. Zo gaan we een tijdje door totdat ik het bijna voel komen. “Bijna lekkertje” zeg ik. Ze duwt mij uit zich en pakt het met haar hand over. Met haar hand laat ze het zaad uit mij komen over haar mooie borsten en buik. Dan pas zoenen we elkaar voor het eerst. Dit was mijn leukste werkdag ooit in de winkel.

De Beste Sextoys voor Vrouwen